Šifriranje brez kompromisov

Varnost IN delovanje

Bitka med varnostjo in delovanjem je končno končana! Sophos je na novo opredelil standarde zaščite podatkov z uporabo nove tehnologije Sophos SafeGuard Enterprise 6.1, ki bo v pomoč pri največjih izzivih uvajanja šifriranja, tako ste lahko brez skrbi glede zanesljivosti, okvar strojne opreme in kompleksnosti. Vse bo delovalo brez težav in brez vpliva na delovanje opreme.

Pri Sophosu se zavedamo, da je zahteva po varnosti in šifriranju občutljivih podatkov na obladljiv in varen način, vedno bolj pomembna. Podatki so na več krajih in vaši uporabniki pogosto dostopajo in shranjujejo te podatke iz domačih računalnikov, mobilnih naprav, USB ključkov, omrežij in oblaka. Vseeno pa več kot 80% prenosnih računalnikov v srednje velikih podjetjih ostaja nešifriranih.

Sophos je edini proizvajalec, ki je v pomoč organizacijam s centralnih upravljanjem šifrirnih ključev in politik, ki so neopazne na vseh napravah in platformah, vključno s pogoni šifrirani z BitLocker in FileVault 2.

Za več informacij – si oglejte ta video kjer direktor Sophosa, Kris Hagerman, razlaga zakaj je šifriranje s SafeGuard Enterprise 6.1 nudi najhitrejšo, najlažjo in najučinkovitejšo zaščito do sedaj.

Author: samo

Deli z drugimi: