Podpora

 

Na tej strani lahko najdete povezave do pogosto uporabljenih strani za podporo. (v izdelavi)

URADNA SPLETNA STRAN PODPORE – KASPERSKY LAB

WINDOWS 10 IN KASPERSKY LAB – Prenestie si zadnje verzije programov Kaspersky, ki podpirajo nov operaciski sistem Windows 10

KAVREMOVER.EXE - program za odstranjevanje izdelkov podjetja Kaspersky Lab (v primeru, da odstranjevanje preko nadzorne plošče ni bilo uspešno)

GETSYSTEMINFO.EXE – program za ustvarjanje log datotke (v primeru iskanja napake)

KIS MULTI DEVICE AKTIVACIJA – Katere programe lahko aktivirate z licenco KIS MD

 

KASPERSKY SECURITY CENTER

Razlika med prenosom Full in Lite verzije

Seznam “pluginov” za KSC10

O podjetju Kaspersky Lab

Družba Kaspersky Lab, ustanovljena leta 1997, je globalni ponudnik kibernetskih varnostnih rešitev. Poglobljeno strokovno znanje Kaspersky Laba s področja varnostnih groženj se nenehno spreminja v varnostne rešitve in storitve za zaščito podjetij, kritične infrastrukture, državnih organov in potrošnikov po vsem svetu. Obsežen portfelj Kaspersky Laba zajema vodilno varnostno zaščito za končne uporabnike ter številne specializirane varnostne rešitve in storitve za boj proti izpopolnjenim in razvijajočim se digitalnim grožnjam. Več kot 400 milijonov uporabnikov je zaščitenih s tehnologijami Kaspersky Laba, podjetje pa pomaga več kot 270.000 korporativnim klientom pri zaščiti tistega, kar jim je najpomembnejše. Več o Kaspersky Labu si lahko preberete na www.kaspersky.com.